ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κρήτη: Στον ανακριτή για την αιματηρή επίθεση στον Αμερικανό στρατιωτικό

Κρήτη: Στον ανακριτή για την αιματηρή επίθεση στον Αμερικανό στρατιωτικό

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος των τριών από αυτούς ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία...

Την πύλη του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι οι τρεις από τους έξι νεαρούς συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος ενός Αμερικανικού στρατιωτικού στις Ασίτες, το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, εντόπισαν και συνέλαβαν συνολικά έξι νεαρά άτομα, ανάμεσα στους οποίους και δύο ανήλικα αδέλφια. Για τον λόγο αυτό συνελήφθη και ο πατέρας των αδελφών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος των τριών από αυτούς ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Το μεσημέρι οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους. Τα δύο ανήλικα αδέλφια και ο τρίτος νεαρός άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στη συμπλοκή θα κληθούν σε απολογία τα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται πως τα νεαρά άτομα χτύπησαν βάναυσα τον Αμερικανικό στρατιωτικό που υπηρετεί στη βάση της Σούδας, για ασήμαντη αφορμή. Πιο συγκεκριμένα τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με κατσούνα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι και το πρόσωπο ήταν βαριά.

Ο νεαρός στρατιωτικός είχε έρθει στις Ασίτες εκδρομή με την παρέα του, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση σε βάρος του έγινε παρουσία της συντρόφου του. Όπως φέρεται να είπε, όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε τους δράστες που μπορούσε να φάει. Εκείνοι όπως είπε του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα.

Πηγή: cretapost.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video