ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται οι άθλιες και υποκινούμενες επιθέσεις στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ.Βάκη Τσιομπανίδη με την ιστορία των Ρώσων πρακτόρων στην Ελλάδα.

Μετά την αήθη προσπάθεια σπίλωσης του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη με την ιστορία των Ρώσων πρακτόρων στην Ελλάδα που φυσικά και δεν πίστεψε κανείς Έλληνας αλλά εκτός των Ελληνικών ΜΜΕ ταξίδεψε στο CNN και το BBC. Έρχεται δεύτερη επίθεση ακόμη ποιο χυδαία με περισσότερα ψέμματα, ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ μεγαλοεπιχειρηματία βεληνεκούς Σαββίδη και Μουζενίδη, ενώ ο Βάκης Τσιομπανίδης είναι κτηνοτρόφος στην Ορεστιάδα του Έβρου με ένα κοπάδι πρόβατα. Φτάνουν όμως σε σημείο να γράψουν
πως το ΑΚΚΕΛ πληρώνει δημοσκοπήσεις υπέρ των Ρώσων την ώρα που είναι γνωστή η οικονομική δυσπραγία του κόμματος καθώς και του ίδιου του προέδρου. Όλα αυτά γίνονται συντονισμένα με εξαγορασμένους αποστάτες που την ίδια στιγμή θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΑΚΚΕΛ και καθημερινώς επιτίθενται αισχρά και άδικα στον Βάκη Τσιομπανίδη. 
Όλα αυτά είναι σημάδια πως το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ άρχισε να ενοχλεί κάποιους κύκλους του συστήματος και ο βρώμικος πόλεμος εναντίων του έχει ήδη αρχίσει. Ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε ''Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμάνε και στο τέλος νικάς''. Αφού άρχισε ο πόλεμος η νίκη του ΑΚΚΕΛ και του αγροτικού κόσμου είναι κοντά. 
Ο Βάκης Τσιομπανίδης φυσικά και δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο, στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook έγραψε: 
'' Συνεχίζουν πρωτοσέλιδα εφημερίδων να με χαρακτηρίζουν μεγαλόεπιχειρηματία βεληνεκούς Σαββίδη Μουζενίδη. Συνεχίζουν την βλακεία ενός αρρωστημένου (ή πληρωμένου) νου πως το ΑΚΚΕΛ πληρώνει δημοσκοπήσεις υπέρ της Ρωσίας. Αφού είδαν πως η λάσπη περί κατασκόπων της Ρωσίας δεν μας ακούμπησε καν, αμόλησαν τους αργυρώνητους αποστάτες να σπιλώνουν τον πρόεδρο και να θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΑΚΚΕΛ, αφού δεν τους βγήκε ούτε αυτό άρχισαν την ιστορία πως πληρώνουμε δημοσκοπήσεις υπέρ της Ρωσίας. Τακτική του Γκέμπελς, λέγε, λέγε κάποιος θα τα πιστέψει....''

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video