ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χένρι Κάβιλ απάντησε με ένα περίεργο βίντεο στις φήμες ότι δεν θα είναι πλέον ο Superman

Ο Χένρι Κάβιλ απάντησε με ένα περίεργο βίντεο στις φήμες ότι δεν θα είναι πλέον ο Superman

Ο Χένρι Κάβιλ απάντησε στις φήμες ότι δεν θα είναι πλέον ο Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC , με ένα πολύ περίεργο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

   Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός δεν θα φορέσει ξανά την κόκκινη κάπα, επειδή ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Warner Bros, λόγω θεμάτων προγραμματισμού.

   Ο ηθοποιός απάντησε μέσω Instagram με ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να φορά t-shirt «Krypton Lifting Team» και να σηκώνει ψηλά μία φιγούρα Superman.

   Η λεζάντα ήταν επίσης μυστηριώδης: «Σήμερα ήταν συναρπαστικά #Superman».

   Το μήνυμα προκάλεσε σύγχυση στους θαυμαστές, σύμφωνα με το Page Six.

   Συναρπαστικά που εγκαταλείπει τον Superman; Συναρπαστικά που τρολάρισε όλο τον κόσμο; Ποιος ξέρει.

   Πάντως η Warner Bros σε ανακοίνωσή της ως απάντηση στα δημοσιεύματα ανέφερε ότι «δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το μέλλον του Superman».

   Ενώ δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις όσον αφορά τυχόν νέες ταινίες Superman, είχαμε πάντα μεγάλο σεβασμό και σπουδαία σχέση με τον Χένρι Κάβιλ και αυτό παραμένει αμετάβλητο επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

   Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Καβίλ ως Superman ήταν το 2017 στο «Justice League».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video