ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκε το Μουσικό Φεστιβάλ του Miraggio Thermal Spa Resort - Καλλιτέχνες και λάτρεις της όπερας από 25 χώρες

Ολοκληρώθηκε το Μουσικό Φεστιβάλ του Miraggio Thermal Spa Resort - Καλλιτέχνες και λάτρεις της όπερας από 25 χώρες

Το Μουσικό Φεστιβάλ του Miraggio με πρωταγωνιστές τους διεθνούς φήμης σολίστες της Helicon Opera, πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία.“Το MiraggioThermal Spa Resort θα ήθελε να εκφράσει την τιμή και την ευγνωμοσύνη του στην περίφημη Helikon Οpera, η οποίαπαρουσίασε αριστουργήματα όλων των ειδών, από Όπερα μέχρι pop μουσική,για 5 διαδοχικά βράδια, - όπως είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Χατζηεμμανουήλ. 

– Όλοι οι καλεσμένοι μας ήταν έκπληκτοι από την συναρπαστική μουσική και τις απίστευτες επιδόσεις των καλλιτεχνών που κατάφεραν να αφήσουν το ακροατήριο άφωνο. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και στο μέλλον την HeliconOpera για περισσότερες μουσικές βραδιές και επιτυχημένες εμφανίσεις.”

Ως διάδοχος της μεγάλης παράδοσης της Ρωσικής Όπερας, το μουσικό θέατρο  “HelikonOpera” είναι πάντα ανοιχτό σε νέες προκλήσεις και καινοτομίες. Η συνεργασία της Helikon με την εταιρία Cronwell γεννήθηκεμε στόχο την προβολή των παραδόσεων  σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Μια μοναδική ευκαιρία για τους καλεσμένους του Miraggio οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών αλλά και οι  σολίστες να παρουσιάσουν το έργο τους στην Ελλάδα το οποίο πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια συνεργατών.

“Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να υποστηρίξουμε αυτό το έργο που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη Ελλάδα”, είπε ο Roman Sarbash, διευθύνων σύμβουλος της ELIONCLUBVIP. – Ήταν μια μοναδικήιδέακαι συγκλονιστικέςπαραστάσεις. Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες μετέφεραν στην Ελλάδα μια τέχνη παγκοσμίου φήμης. Ήμασταν μάρτυρες της γέννησης ενός υπέροχου φεστιβάλ, το οποίο ευχόμαστε να γίνει παράδοση και να ταυτιστεί με το όνομα του Miraggio”.

\Στο Μουσικό Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν 6 λαμπερές παραστάσεις – 6 κονσέρτα με απαράμιλλη σκηνοθεσία και εντυπωσιακά κοστούμια. Οι καλεσμένοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήρθαναποκλειστικά για το φεστιβάλ, ήταν ενθουσιασμένοι για τις καθημερινές παραστάσεις οι οποίες ήταν: “Αριστουργήματα Όπερας”, “Οπερέτα και μουσικά κομμάτια”,  “Kalinkaστο Miraggio”, “Coffeecantata”, “Loveforever”. Ειδικά για τους μικρούς επισκέπτεςτου ξενοδοχείου μας η Helicon Opera παρουσίασετην λαμπερήπαράσταση“Cartoonsopera” στο Kids Planet αποτελούμενη από τραγούδιαγνωστών και αγαπημένων κινουμένων σχεδίων και ταινιών.

"Το Μουσικό Φεστιβάλ με συναυλίες και παραστάσεις του θεάτρου HelikonOperaολοκληρώθηκε με μεγάληεπιτυχίαστο πρώτης κατηγορίας ελληνικό ξενοδοχείο, το Miraggio Thermal Spa Resort" είπε ο Dmitry Bertman, καλλιτεχνικός διευθυντής τηςHelikonOperaTheater. –Για τους καλλιτέχνες, αυτές οι περιοδείες αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της φιλίας μεταξύ των δυο εταιριών. Οι καλλιτέχνες της Helicon εντυπωσιάστηκαν από την διαμονή τους σε ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο, δίπλα στη φύση και ιδιαίτερα με την φιλική και εξυπηρετική διάθεση του προσωπικού –αυτά συνετέλεσαν στο να απολαύσουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες την παραμονή τους σ’ αυτό και να πραγματοποιήσουν παραστάσεις υψηλού συναισθηματικού και επαγγελματικού επιπέδου!

Οι τέχνες αποτελούσαν και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της νοοτροπίας των Ελλήνων! Οι παραστάσεις μας ελπίζουμε να θεωρήθηκαν για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους επισκέπτες του ξενοδοχείου  σαν ένα εορταστικόδώρο και ελπίζουμε το φεστιβάλ της Helicon στην Ελλάδα να αποτελέσειπαράδοσή. Εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στην περιοδεία, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους διοργανωτές για την ζεστή ατμόσφαιρα, την άψογη εξυπηρέτηση και την τέλεια διοργάνωση του φεστιβάλ”.

Η Helicon εκπροσωπήθηκε από τα διασημότερα μέλη του θεάτρου της – την MayaBarkovskaya,τηνJulijaScherbakova,την AlexandraKovalevich, τον IvanGyngazov, τον VitalyFomin, τον KonstantinBrzhinsky και τον DmitrySkorikov.

Οι οποίοι πλαισιώθηκαν από την μπαλαρίνα Ksenia Lisanskaya, τονVladimir Radionov και την χορωδία του θεάτρου. “Έχω εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από την Ελλάδα, - αναφέρει η Maya Barkovskaya. – η φύση, η θάλασσα, ο αέρας… ερωτεύτηκα το Miraggio και ότι το περιβάλει”.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί και η διακόσμηση της σκηνής  που είχε τοποθετηθεί στο μπαλκόνι του lobby με θέα την θάλασσα την οποία επιμελήθηκε ο Vitaly Trofimov και εντυπωσίασε επίσης το κοινό.

Ο σκηνογράφος χρησιμοποίησε απροσδόκητα αλλά ευφάνταστα υλικά όπως καρέκλες,ομπρέλες, κλαδιά από δέντρα αλλά και ρωσικά παραδοσιακά μαντήλια δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό  σε κάθε παράσταση. “Το Avant-garde για εμένα είναι μια ευκαιρία για να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Επιπλέον, ο χώρος της σκηνής επιτρέπει κάθε είδους αλλαγή.  Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που και η Helicon έχει την ίδια άποψη!”

Όχι μόνοτουρίστες αλλά και λάτρεις της όπερας ήρθαν να δουν τις παραστάσεις από κοντά καθώς και αρκετέςπροσωπικότητες από την Ελλάδα. “Το θέατρο έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, - είπε η Ekaterina Krylova, εκδότρια. – και όποιος είχε τη δυνατότητα να ακούσειαυτές τις κρυστάλλινες φωνές σ ’έναν μαγευτικό χώρο με θέα την θάλασσα, όπως αυτό του Miraggio, σίγουρα έζησε μια μοναδική ατμόσφαιρα!

”O Sergey Mayorov, διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έχασε καμία παράσταση: “Το κοινό ήταν ενθουσιασμένο! Τώρα εκτός από την παραλία ή το spa, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και τέχνη. Αυτό είναι υπέροχο!”

Miraggio Thermal Spa—είναι ένα luxury resort για όλη την οικογένεια πουδιαθέτει την δική του ιαματική πηγή και συνδυάζει την γαλήνια χαλάρωση μ’ ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου επιτρέπουν την δημιουργία 4 επαγγελματικών σκηνών για τραγουδιστές, μουσικούς, ορχήστρα και χορευτές.

Cronwell Hotels & Resorts - Μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Βόρειας Ελλάδας με συνολικό αριθμό δωματίων  να ξεπερνούν τα 600 δωμάτια. Η αλυσίδα εκπροσωπείται στη Χαλκιδική από τα ξενοδοχεία - Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only, Cronwell Resort Sermillia, Cronwell Platamon Resort και Miraggio Thermal Spa Resort, το οποίο από το 2017 εντάχθηκε ως μέλος της αλυσίδας Cronwell.

{youtube}1VaLFcFxk54{/youtube}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video