ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Ελλάδα θα φιλοξενηθεί η επόμενη συνάντηση «Eurosea 2020» των Ευρωπαίων ναυτοπροσκόπων

Στην Ελλάδα θα φιλοξενηθεί η επόμενη συνάντηση «Eurosea 2020» των Ευρωπαίων ναυτοπροσκόπων

Η Ελλάδα επελέγη να φιλοξενήσει την επόμενη Eurosea 2020, τη συνάντηση των ναυτοπροσκόπων από χώρες της Ευρώπης και της Νέας Ζηλανδίας, 

που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της διεθνούς διάστασης του ναυτοπροσκοπισμού, την επικοινωνία του τρόπου που χρησιμοποιεί η κάθε χώρα το υδάτινο στοιχείο στο πρόγραμμά της, την ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση της ασφάλειας του ναυτοπροσκοπικού προγράμματος.

Η απόφαση ελήφθη κατά την πρόσφατη συνάντηση των ναυτοπροσκόπων Eurosea στη Βαρκελώνη, όπου τη χώρα μας εκπροσώπησαν επτά ενήλικα στελέχη των Ελλήνων Προσκόπων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η ασφάλεια στη θάλασσα και η ελληνική αποστολή είχε προετοιμάσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση η οποία έδειχνε στους συμμετέχοντες «την ιστορία μας ως ναυτικό έθνος, τη σημασία και το βάρος της πιστοποιημένης εκπαίδευσης των ενηλίκων στελεχών των Ελλήνων Προσκόπων (πράγμα που δεν είναι διαδεδομένο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης), τις δραστηριότητές μας ως ειδικότητα, αλλά και τι σημαίνει για εμάς "πλωτά μέσα" και πως αποτελούν ένα ακόμη εργαλείο για τη διαπαιδαγώγηση των νέων».

Μετά την ενημέρωση των 50 συμμετεχόντων από την ελληνική αποστολή για τις εγκαταστάσεις που προτείνονται για την επόμενη Eurosea, αλλά και τις δραστηριότητες και τα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν οι ναυτοπρόσκοποι, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Ελλάδας, η ζυγαριά έγειρε υπέρ της χώρας μας έναντι της Γαλλίας για τη φιλοξενία της διοργάνωσης.

Σημειώνεται, ότι κατά την πενθήμερη συνάντηση Eurosea πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια με θέματα όπως η ναυαγοσωστική, η εκτίμηση επικινδυνότητας (risk assessment), η έμπνευση για ναυτοπροκοπικές δραστηριότητες μέσω της ανταλλαγής ιδεών, ο «δρόμος» για να μετατραπεί ένα Προσκοπικό Σύστημα σε Ναυτοπροσκοπικό και κύκλοι συζητήσεων σχετικά με το πως χρησιμοποιεί η κάθε χώρα τα πλωτά της μέσα. Ανάμεσα στις δραστηριότητες ήταν έξοδος με παραδοσιακό δικάταρτο σκάφος, επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο της Βαρκελώνης και μικρή ξενάγηση στην πόλη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video