ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ - ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ.

Στην νεα ηγεσια του ΥΠΑΑΤ απευθυνεται ο παραγωγος Αντωνης Μπαλτζης απο την Βεροια αναφερωμενος στην βιομηχανια κομποστας και τον ρολο που θα μπορουσαν να παιξουν Αμερικανοι επενδυτες στο προιον αυτο στην Ημαθια και Πελλα.Δειτε τι γραφει στην επιστολη του προς τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ


Κυριε Υπουργε στην ΔΕΘ ηρθανε 50 μεγαλες εταιριες απο την Αμερικη και αναρωτιεμαι αρραγε ενδιαφερεται εστω και μια απο αυτες για εμας τους Ροδακινοπαραγωγους να ερθουν εδω στην Ημαθια στον χωρο της Κουλουρας οπου ειναι κοντα στην εγνατια οδο και τωρα που θα στεγαστει και το τελωνειο στις εγκαταστασεις της πρωην προοριζωμενης λαχαναγορας .Να ερθουν οι Αμερικανοι να επενδυσουν σε Εργοστασια Κονσερβοποιιας και σαν κινηση καλης θελησης εμεις οι παραγωγοινα χαρισουμε καποια στρεμματα ωστε να χτιστουν τα εργοστασια που να μεταποιουν Συμπυρηνα Ροδακινα και Αχλαδια για κομποστα και παραληλα ψυγεια και διαλογητηρια για να τους πηγαινουν οι παραγωγοι που δεν ειναι γραμμενοι σε Συνεταιρισμους αντι να τα πηγαινουν σε διαφορα στεκια και εμπορους και να τους παρακαλανε να παρουν τα προιοντα τους με οτι τιμη φερουν αφου τα εμπορευτουν οι εξαγωγεις Εμποροι..Κυριε Υπουργε εχει τοσα πολλα Ροδακινα η Μακεδονια μας και με  πολυ καλη ποιοτητα και γευση που δεν την εχουν οι ανταγωνιστες μας γιατι τα βλεπουμε στα μαναβικα εχουν εμφανιση αλλα δεν εχουν γευση.Κυριε Υπουργε αν σε καθε πολη του Νομου Ημαθιας αλλα και της Πελλας προσφερθουν απο εστω και απο εναν παραγωγο να δωσει εκταση για να χτιστουν εργοστασια και βαλουν μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας απο αυτα που θα δουλευουν πανω απο 500 τονους το 24ωρο μαζι με τα ηδη υπαρχοντα θα λυθει δια παντως το θεμα της διαθεσης του προιοντος αλλα θα ξαναγενηθει και η παραγωγη και ισως ανεβει και η τιμη λογω και του ανταγωνισμου..Μπορει επισης να γινει και κοινος φορεας και να εμπορευονται και τα επιτραπεζια Ροδακινα.Κυριε Υπουργε κουραστηκαμε να κουβαλαμε εμεις και να καρπωνονται αλλοι απο τον δικο μας κοπο και μοχθο καποτε πρεπει να ζησουμε και εμεις με αξιοπρεπεια και οχι να μας δινουν 22 λεπτα το κιλο οι Βιομηχανοι κα;ι ατοι να κερδιζουν εκατομυρια

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΕΣΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video