ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλαγή σκυτάλης στο Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Αλλαγή σκυτάλης στο Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών της Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Έπειτα από δέκα χρόνια ο Γιώργος Κοντορίνης παρέδωσε την προεδρία στην Ιωάννα Ζαχαράκη, μετά την εκλογή των μελών της επιτροπής με ηλεκτρονική ψηφοφορία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δικτύου από τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Αλβανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο ενώ προτάθηκε η συνέχιση και δυνάμωση του δικτύου και η μετατροπή του από ευρωπαϊκό δίκτυο σε παγκόσμιο.

Χαιρετίζοντας τη συνεδρίαση, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου επισήμανε ότι το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο, εκτίμησε ότι το Δίκτυο θα ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο στα νέα δεδομένα και εξέφρασε την υποστήριξη του υπουργείου στους εκπροσώπους της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους Έλληνες της Αυτοδιοίκησης σε Ευρωπαϊκές πόλεις.

Μίλησε ακόμη για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα ενίσχυσης της αυτοδιοίκησης μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών, των πολιτικών εξωστρέφειας, της υποστήριξης επενδύσεων, της κατασκευής μεγάλων έργων υποδομής και των δράσεων στην πράσινη ενέργεια. "Όλα αυτά με διοικητικές μεταρρυθμίσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις, όπως εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικών πολιτικών και μέτρων, και σε ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας, φροντίδας και αλληλεγγύης" τόνισε η κ. Νοτοπούλου ενώ αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση μέσω του Κλεισθένη 1.

Την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης να γίνει έδρα του Δικτύου το Κυβερνείο της Θεσσαλονίκης επανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου και εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο Δίκτυο, Σπύρος Πέγκας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video