ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό το Φυτό Είναι Τέλειο για Όσους Έχουν την Τάση να «Σκοτώνουν» τα Φυτά τους

Αυτό το Φυτό Είναι Τέλειο για Όσους Έχουν την Τάση να «Σκοτώνουν» τα Φυτά τους

Το όνομά του είναι σανσεβιέρια είναι ένα φυτό που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό

 λόγω του ότι είναι πολύ δύσκολο να «πεθάνει».

Πρόκειται για ένα όμορφο, «διακρητικό» θα λέγαμε φυτό το οποίο έχει στιλ ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Να τι πρέπει να προσέξετε αν αποφασίσετε να το βάλετε στο σπίτι σας.

Όταν πάτε σε κάποιο φυτώριο προκειμένου να αγοράσετε μια σανσεβιέρια διαλέξτε μια με σκούρα πράσινα φύλλα. Αν τα φύλλα είναι «χλωμά» σημαίνει πως το φυτό ήδη είναι «στα τελευταία του».

Η σανσεβιέρια θα σας ευγνωμονεί αν δεν της δίνετε σημασία. Αφήνετε το χώμα της να στεγνώνει καλά πριν την ποτίσετε και πάλι ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες το συγκεκριμένο φυτό δεν θέλει σχεδόν καθόλου πότισμα. Έχετε το φυτό σας κοντά στο φως μιας και αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται για να επιβιώσει.

Μπορείτε να μεταφυτεύσετε το φυτό σας κάνοντας το εξής: Γύρω στην άνοιξη κόψτε μερικά φύλλα από την σανσεβιέρια και φυτέψτε τα σε μια νέα γλάστρα και χώμα ιδανικό για αυτό το φυτό (ρωτήστε στο φυτώριό σας). Σιγουρευτείτε ότι το φύλλο που θα φυτέψετε κοιτάει προς τα πάνω, προς την κατεύθυνση που έχει έτσι κι αλλιώς το φυτό αυτό. Έτσι με μια απλή κίνηση και χωρίς να ξοδευτείτε μπορείτε να αποκτήσετε αρκετές σανσεβιέριες και να διακοσμήσετε με αυτές το σπίτι σας.

Προσοχή!! Το φυτό αυτό είναι τοξικό για γάτες και σκύλους. Επομένως αν έχετε κατοικίδια κρατήστε τα μακριά από τα φύλλα του.

 

 

(bovary.gr)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video