ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χάμιλτον νίκησε και στη Σιγκαπούρη

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Λιούις Χάμιλτον, κατακτώντας με σχετική άνεση την πρώτη θέση του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Το τίτλο του… επεισοδιακού κράτησε ο αγώνας της Ασιατικής χώρας, καθώς από όταν θεσπίστηκε το Γκραν Πρι στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1 το 2008 δεν έχει υπάρξει αγώνας που να μην μπήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Μόλις στην τρίτη στροφή ο Σεμπαστιάν Οκόν είχε επαφή με τον team mate του στη Force India, Σέρχιο Πέρεθ, αναγκάζοντας το αυτοκίνητο ασφαλείας να μπει στην πίστα.

Στο μεταξύ ο Φέτελ κατάφερε να προσπεράσει τον Φερστάπεν και να κολλήσει πίσω από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον. Όταν ξεκίνησε ξανά ο αγώνας ο οδηγός της Mercedes κατάφερε να διατηρήσει μια απόσταση από τον Γερμανό και να μην απειληθεί ιδιαίτερα.

Τότε ήρθε η  επιλογή της Ferrari να βάλε τα ultra soft ελαστικά στον Φέτελ, ενώ λίγο αργότερα ο Βρετανός τοποθέτησε τα μαλακά ελαστικά. Όπως αποδείχθηκε και αργότερα αυτή ήταν μια καταστροφική επιλογή της ιταλικής ομάδας, καθώς ο 31χρονος πιλότος καθυστέρησε αρκετά πίσω από τον Πέρεθ, ενώ στο μεταξύ ο Φερστάπεν που έκανε επίσης το δικό του πιτ στοπ βγήκε μπροστά του.

Ανήμπορος να πιέσει τον Ολλανδό πιλότο ο Φέτελ έμεινε «εγκλωβισμένος» στην τρίτη θέση, με τον Χάμιλτον να κατακτά μια εύκολη νίκη και να ανοίγει τη διαφορά του στους 41 πόντους με 6 αγώνες να απομένουν.

Μπότας, Ραϊκόνεν, Ρικιάρντο, Αλόνσο, Σάινθ, Λεκλέρκ και Χούλκενμπεργκ έκλεισαν την δεκάδα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video