ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Πολάκης στοχοποιεί τον καθηγητή Συνολάκη που έβγαλε το πόρισμα για το Μάτι


Έβγαλε στη φόρα τη διεύθυνση της κατοικίας του με ανάρτηση στο Facebook 
 
Κάθε όριο ξεπέρασε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος στοχοποίησε τον... 

 
 
 
 
 
καθηγητή φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνο Συνολάκη.
Συγκεκριμένα, με μια από τις συνηθισμένες του αναρτήσεις στο Facebook, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αποκάλυψε τη διεύθυνση του καθηγητή και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εξωτερικό του σπιτιού του.Ειδικότερα, αφού χθες κατηγόρησε μέσω facebook τον καθηγητή για σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, ο Π. Πολάκης δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία από το εξωτερικό του σπιτιού του κ. Συνολάκη, προτρέποντάς τον να καθαρίσει τον στύλο της ΔΕΗ από τα φύλλα δέντρου, καθώς όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κινδυνεύει από «ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης».

«Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώσετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ......», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης την άκρως ειρωνική του τοποθέτηση μέσω social media.

Θυμίζουμε ότι o κ. Συνολάκης παρουσίασε ένα πόρισμα για το Μάτι, βασισμένο σε δύο μοντέλα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (Waseda και Όρεγκον) από τα οποία προέκυψε ότι η απομάκρυνση, πεζή, των κατοίκων της περιοχής προς την ακτή θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί σε χρόνο από 57 έως 83 λεπτά.  
 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video