ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη της ΠΕΔ-ΚΜ για τις θαλάσσιες αστικές συγκοινωνίες στο Θερμαϊκό κόλπο

Σύσκεψη της ΠΕΔ-ΚΜ για τις θαλάσσιες αστικές συγκοινωνίες στο Θερμαϊκό κόλπο

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού, συγκαλούν  σήμερα, στις 11.30 π.μ. σύσκεψη, παρουσία δημάρχων, για το μείζον ζήτημα της καθιέρωση των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών στον Θερμαϊκό κόλπο. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Β, του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός».

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου, όπου ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μαζί με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη θα αναφερθούν στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν για το θέμα των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών στον Θερμαϊκό κόλπο όπου δραστηριοποιούνται 10 Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη και στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, η ΠΕΔ-ΚΜ και ο δήμος Θερμαϊκού, έχουν προσκαλέσει έγκριτους επιστήμονες με εξειδίκευση στο θέμα των θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών προκειμένου να καταθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Θα παραστούν Διευθυντής Προγραμματισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Θαλασσίων Αστικών Συγκοινωνιών του Δήμου Βενετίας κ. Gianluca Cuzzolin, η καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Κωνσταντινούπολης, κ. Zuhal Ulusoy, η οποία σχεδίασε τις διευθετήσεις στο θαλάσσιο μέτωπο της Σμύρνης και ο Διευθυντής Θαλάσσιων Συγκοινωνιών της Δημοτικής Επιχείρησης της Σμύρνης, κ. Mert Yaygel.

Με τους προσκεκλημένους θα αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος, για να αναζητηθούν τρόποι με τους οποίους οι Δήμοι θα οδηγηθούν στην καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου αναφορικά με τις Θαλάσσιες Αστικές Συγκοινωνίες.

Ο δήμος Θερμαϊκού μάλιστα, λειτουργεί περίπτερο στη ΔΕΘ (Περίπτερο 10, Stand 12), τα εγκαίνια του οποίου θα τελέσει την ίδια μέρα, Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 5.00 μ.μ η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video