ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Η ΝΔ θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με σύνθημα το «Μπορούμε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά απόψε στη ΔΕΘ και παρουσιάζει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε μια ομιλία με άκρως… προεκλογικό περιεχόμενο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραθέσει αύριο το μεσημέρι, ως είθισται, και συνέντευξη Τύπου.

Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ θα κινηθεί σε έξι άξονες: την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Λεπτό προς λεπτό η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ


Μήνυμα στην... άλλη πλευρά

Αν η συμφωνία των Πρεσπών καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή 


Αποθέωση

Μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, σχεδόν όσοι βρίσκονταν στο Βελλίδειο σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν.


Συμφωνία ντροπή για το Σκοπιανό

Τσίπρας και Καμμένος υπέγραψαν ερήμην μας. Είναι μια συμφωνία ντροπή που παραδίδει γλώσσα και εθνικότητα. Όπως και η προσπάθεια να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί όσοι αντιτίθεται σε αυτήν. Ξαναλέμε στον κ. Τσίπρα ότι οι γνήσιοι πατριώτες, δεν είναι εθνικιστές και οι εθνικιστές δεν είναι γνήσιοι πατριώτες. Του λέω και κάτι ακόμα, να μη διανοηθεί ποτέ να συγκρίνει αυτή τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Καραμανλής με την ακροδεξιά την ώρα που επί 3,5 χρόνια κυβερνάει με τον Καμμένο. Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.


Κατρούγκαλος... τέλος!

Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι ένας κακός νόμος και καταργείται. Σε βάθος τετραετίας οι εισφορές θα μειωθούν από το 20% στο 15%  Ούτε Αργεντινή ούτε Βενεζουέλα

Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή και σίγουρα δεν θα γίνει Βενεζουέλα. Μια από τις αποφάσεις τις επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση των capital controls

     Η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης θα βελτιώσει την φορολογική συμμόρφωση.

Και οι επιχειρηματίες θα φροντίσουν τους εργαζομένους τους, κάνοντάς τους συμμέτοχους στην επιχειρηματική τους επιτυχία


Μειώσεις φόρων

Η μείωση της φορολογίας θα πάρει πολλές μορφές.

Στον αγρότη θα δώσουμε κίνητρο με φορολογικό συντελεστή 10%

Δραστική μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από 24%

Μείωση εταιρικού φόρου & φόρου στα μερίσματα 24% από 40%

Ισχυρά κίνητρα για την ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων. Τα επόμενα 2 χρόνια υλοποιούμε τη δέσμευση για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%

Αναστέλλουμε τον ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα για τα επόμενα 3 χρόνια

Με την πολιτική μας το πρώτο που θα τελειώσει είναι τα υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα


Επίθεση στους δανειστές

Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει όπως λένε κάποιοι ξένοι. Μπορεί να αναπτυχθεί τα επόμενα 10 χρόνια με 4%, να δημιουργήσουμε τα επόμενα 5 χρόνια 700.000 θέσεις εργασίας και να πείσουμε τους Έλληνες να γυρίσουν. Είναι εφικτό. Μόνο οι επενδύσεις μπορούν να δώσουν το πρόσθετο ποσοστό. Γιατί οι πιστωτές μας εγκλωβίζουν σε τέτοια πρωτογενή πλεονάσματα. Η απάντηση είναι πολιτική γιατί κάποιοι δεν θέλουν να τελειώσει το πελατειακού κράτους. δεν πιστεύουν οι εταίροι μας ότι υπάρχει θέληση για μεταρρυθμίσεις. Αντιμετωπίζουν με δυσπιστία και τη ΝΔ, κάνουν λάθος.Υποτιμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, το πόσο έχουμε ωριμάσει. Ξεχνούν πόσο καταστροφικό είναι το πρόγραμμα που εφαρμόγεται και με τη δική τους υπογραφή. Φόρεσαν μια θηλιά που στραγγαλίζει τον ιδιωτικό τομέα. Τους ρωτώ, θα συμφωνούσαν σε μια τέτοια πολιτική αν αφορούσε τη χώρα τους; Εμείς τη θηλιά θα την κόψουμε!
Οι έξι άξονες

Βάζουμε μπροστά τον ιμάντα της κοινωνικής ανόδου. Δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους.

Θέλω σήμερα από εδώ να προτείνω 6 μεγάλους εθνικούς στόχους για να αναγεννηθεί η πατρίδα μας

Στόχος 1ος, μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης που δίνει ευκαιρίες σε όλους

2ος στόχος, μια οικονομία παραγωγική , καινοτόμος, με εθνικό σχέδιο, με οδικό χάρτη για τις επενδύσεις, στροφή της επιχειρηματικότητας στην υγιή δράση

Στόχος 3ος, ένα πολιτικό σύστημα δημοκρατικό και λειτουργικό

Στόχος 4ος, μια παιδεία που προετοιμάζει το μέλλον ακολουθώντας την οικονομία.

Σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Αξιολόγηση παντού.

Στόχος 5ος, Μια χώρα που αντιμετωπίζει το κράτος δικαίου και την ασφάλεια ως προϋπόθεση της δημοκρατίας. Αποτελεσματική δικαιοσύνη, αστυνομία που επιτελεί ελεύθερη τη δουλειά της

Στόχος 6ος μια χώρα που δεν μετέχει απλά σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Επανακτούμε την ισότιμη σχέση μας με τους εταίρους μας. Πως έχουμε σχέδιο δράσης σε ένα κόσμο που αλλάζει


  Θα φύγουν απαξιωμένοι!

Να χτίσουμε γέφυρες εκεί που άλλοι χτίζουν χαντάκια. Οι Έλληνες ζητούν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να κερδίσουν το μέλλον που τους αξίζει. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέστρεψαν ό,τι καλό υπήρχε από παλιά. Θα φύγουν όπως τους αξίζει, όχι ηττημένοι αλλά απαξιωμένοι!


Πάρτε τις τύχες του τόπου στα χέρια σας

Ζητώ από τους Έλληνες να δουλέψουμε όλοι μαζί. Πάρτε τις τύχες του τόπου στα χέρια σας. Μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Σε 12 μήνες θα ξανάρθω στη ΔΕΘ. Με τη στήριξη των πολιτών πιστεύω ότι θα έρθω μια εβδομάδα νωρίτερα για να την εγκαινιάσω


Η Ελλάδα γερνάει

Βλέπω την αύξηση της υπογεννητικότητας και ανησυχώ. Η Ελλάδα γερνάει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο κίνδυνος για την πατρίδα μας δεν έχει περάσει. Όσο η χώρα δεν δανείζεται από τις αγορές, η θέση της είναι επισφαλής.


 Ξεκίνημα με... επίθεση

Ο πρόεεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στην κυβέρνηση. Είπε πως μιλά στη σκιά μιας εθνικής τραγωδίας και έκανε λόγο για κατρακύλα τεσσάρων ετών, σημειώνοντας πως οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην πολιτεία όσον αφορά στην ασφάλεια.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video