ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της 83ης ΔΕΘ

Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της 83ης ΔΕΘ

Τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας θα έχουν μέχρι αύριο το βράδυ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, καθώς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης ξεκίνησε. 

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, ΔΕΘ-Helexpo AE, η ροή επισκεπτών στο αμερικανικό περίπτερο 13 δεν έχει προηγούμενο, ενώ πέραν των αμερικανικών εταιρειών-κολοσσών που παρουσιάζουν στην έκθεση τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα, η αμερικανική συμμετοχή φέρνει και «αέρα» πολιτισμού στην 83η ΔΕΘ.

Έτσι στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζεται ομαδική έκθεση με 100 έργα 40 σύγχρονων καλλιτεχνών από την Πολιτεία του Τέξας, ενώ σε διάφορα σημεία του Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν 22 διάσημα έργα τέχνης Αμερικανών ζωγράφων.

Σήμερα Σάββατο είναι ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και των Επιμελητηρίων, ενώ στις 20.30 απόψε γίνεται η πανηγυρική εκκίνηση του 51ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, το οποίο διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ. Λίγο νωρίτερα, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο ίδιο σημείο, ο ΑΟΘ και ο Σύλλογος «Λάμψη» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.

Για το σύνολο των σημερινών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των συναυλιών στις οποίες η πρόσβαση είναι δωρεάν με το εισιτήριο της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στο ακόλουθο link: https://ift.tt/2Nh5BDG.

Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο είναι 10:00 με 22:00.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video