ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ.

Με ιδιαίτερη επιτυχία κεφι και πολυ χορό πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο ο 7ος Ετησιος Θερινος χορός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας στο Γηπεδο του χωριού.Πληθος κοσμου παρακολούθησε τα πολύ ωραία χορευτικά πού παραβρεθηκαν στην εκδήλωση όπως το παιδικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά Ιωαννίνων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωριου-Λιανοβεργιου Αλεξάνδρειας και ο Σύλλογος Πνευματική Κίνηση
Λεπτοκαρυάς Πιερίας.Διακριναμε μεταξυ του κόσμου τους 2 Περιφερειακούς Συμβούλους Ημαθίας Θ Τεληγιαννιδη και Νίκη Καρατζιουλα τον Αντιδήμαρχο Βέροιας Σ Ασλάνογλου τον πρόεδρο της ΚΑΠΑ Σ Διαμαντή τους Δημοτικους Συμβουλους Μ Σουμελιδη Γ Γουλτιδη τον Προεδρο της Αγιας Βαρβαρας Σπυρο Κωτσιαντη τον Εφημεριο του χωριου Πανοσιολογιωτατο Πατερ Ευλογιο τον Υποψηφιο Δήμαρχο Παύλο Παυλίδη κ.α.Την εκδήλωση παρουσίασε ο ΓΓ του Συλλόγου Ηλίας Πεχλιβανίδης ενω χαιρέτησε ο Πρόεδρος Γ Καρετσας.Δειτε φωτό και βίντεο από την λαιβ μετάδοση της εκδήλωσης





























ΔΕΙΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ AMMOSIMATHIA.BLOGSPOT.GR



























Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video