ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όταν το παιδί ζαλίζεται στο αυτοκίνητο

Όταν το παιδί ζαλίζεται στο αυτοκίνητο

Τις φορές εκείνες που θα χρειαστεί να πάτε σε κάποιον προορισμό με όχι και τόσο καλό οδικό δίκτυο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το παιδί σας θα ζαλιστεί. Το mother.gr προτείνει τρόπους για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς την κατάσταση:

Πριν το ταξίδι, είναι προτιμότερο το παιδί σας να έχει πιεί ένα χυμό και να έχει φάει στερεά τροφή. Το γάλα καλό είναι να αποφεύγεται.

Από τη στιγμή που γνωρίζετε ότι το παιδί σας ζαλίζεται εύκολα στα ταξίδια, φροντίστε να κάνετε πολλές και μικρής διάρκειας στάσεις. Η συγκεκριμένη λύση ενδείκνυται και ως αντιμετώπιση των ζαλάδων, όχι μόνο ως μέσο πρόληψης.

 

Ενδιάμεσα και επειδή δε θα είναι πάντα εφικτό να κάνετε όσες στάσεις έχει ανάγκη το παιδί, είναι χρήσιμο να ανοίγετε ένα παράθυρο για να το «χτυπάει» καθαρός αέρας.

Μην αφήνετε το παιδί να ασχολείται με παιχνίδια ή να διαβάζει παραμύθια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εδώ κι ένας ενήλικος να το κάνει αυτό θα ζαλιστεί, πόσο μάλλον το μικρό σας!

Προτείνετέ του να κάθεται στη μέση του πίσω καθίσματος και να κοιτάζει ευθεία μπροστά το δρόμο. Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν βρίσκεται πίσω από το κάθισμα του οδηγού ή του συνοδηγού.

Πηγή: mother.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video