ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πέθανε ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν

Πέθανε ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν

Ο Τζον Μακέιν, βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ,με πολυετή παρουσία στην αμερικανική Γερουσία και προεδρικός υποψήφιος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πέθανε το Σάββατο, έχοντας κοντά του την οικογένειά του. Είχε διαγνωστεί με γλοιοβλάστωμα, μία επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο τον Ιούλιο του 2017 και τον περασμένο Απρίλιο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για λοίμωξη στο έντερο.

Την περασμένη Παρασκευή η οικογένειά του είχε ανακοινώσει ότι αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία, στην οποία υποβαλλόταν.

Ο ήρωας πολέμου, όπως χαρακτηρίζεται από σύσσωμο τον αμερικανικό Τύπο, και πολύπειρος πολιτικός, είχε έξι θητείες στη Γερουσία, ενώ ήταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ το 2008, απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα.

Η κόρη του, Μέγκαν Μακέιν, τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter, στο οποίο τόνιζε ότι το καθήκον της στο εξής θα είναι να ανταποκριθεί «στο παράδειγμα της ζωής του, τις προσδοκίες και την αγάπη του».

«Οι ημέρες και τα χρόνια δεν θα είναι τα ίδια χωρίς τον πατέρα μου- αλλά θα υπάρξουν καλές ημέρες, γεμάτες ζωή και αγάπη, χάρη στο παράδειγμα που μας έδωσε» έγραψε σε ανάρτησή της.

«Ο Γερουσιαστής της Αριζόνα γεννήθηκε στην αυγή του «Αμερικανικού Αιώνα»- σε μία εποχή, που οι ΗΠΑ βρίσκονταν στο απόγειο της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτιστικής ισχύος τους. Πεθαίνει στο λυκόφως της ηλικίας, την ώρα που το αμερικανικό έθνος επιλέγει την εσωστρέφεια, ορθώνοντας τείχη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, προκειμένου να απομονώσει ευαυτόν από τον υπόλοιπο κόσμο» γράφει στον επικήδειό του το BBC.

«Πιλότος του ναυτικού, που υπέστη βασανιστήρια στο Βιετνάμ, σκαρφάλωσε στην κορυφή της εξουσίας στην Ουάσιγκτον ως μέλος του Κογκρέσου. Τον οδηγούσαν η φιλοδοξία, τα συντηρητικά ένστικτα ενός στρατιωτικού, αλλά και η διάθεση επανάστασης... Ήταν ένα από τα τελευταία "λιοντάρια" της Γερουσίας» γράφουν οι New York Times.

«Ήταν αναμφίβολα ένας ήρωας. Δεν θυσίασε ποτέ την αξιοπρέπεια και την τιμή του» τονίζει ο Μάικλ Μπλούμπεργκ σε editorial του Bloomberg. 

naftemporiki.gr 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video