ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Κορέα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς η Κορακάκη

Στην Κορέα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς η Κορακάκη

Στην πόλη Τσανγκγουόν της Νότιας Κορέας έφτασε η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, η οποία θα είναι η μία από τις τρεις ελληνικές παρουσίες, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. 


Η αποστολή αποτελείται από τρεις αθλητές, με την Κορακάκη να αγωνίζεται μαζί με την Άγη Κασούμη, ενώ από πλευράς ανδρών συμμετέχει ο αδερφός της Άννας, Διονύσης Κορακάκης.

Για την Κορακάκη, αυτό θα είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που συμμετέχει στην κατηγορία των γυναικών, καθώς η διοργάνωση διεξάγεται ανά τέσσερα χρόνια.

Είναι το σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς, καθώς σε κάθε κατηγορία, οι πρώτες τέσσερις αθλήτριες στην κατάταξη, θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020.

Η Δραμινή πρωταθλήτρια πάει για μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες που θα αγωνιστεί (10μ. αεροβόλο πιστόλι και 25μ. πυροβόλο πιστόλι), με την Κασούμη να αγωνίζεται μαζί της στο 25αρι, ενώ ο Διονύσης Κορακάκης έχει δηλωθεί στα 10μ. αεροβόλου εφήβων και 50μ. πυροβόλου εφήβων).
Οι αγώνες ξεκινούν 31 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video