ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ.Γεωργαντάς:Θα σταματήσετε τη λειτουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων της Ν.Καβάλας όπως πολλές φορές έχετε δεσμευτεί;»

                                                 Φωτογραφία του Georgios Georgantas. 
Ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Νέας Καβάλας. Η Κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπουργών έχει δεσμευτεί πολλές φορές για το κλείσιμο αυτού του κέντρου πλην όμως αντί να κλείσει αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των φιλοξενούμενων σε αυτό.
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης :

«κ. Υπουργέ,
Πριν 15 μήνες από το Κιλκίς ως Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας ανακοινώσατε πανηγυρικά ότι το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα κλείνει. Συγκεκριμένα αναφέρατε με απόλυτη σαφήνεια ότι ήρθατε σε επικοινωνία με τον κ. Μουζάλα που σας ανέφερε ότι «από τα 52 Κέντρα θα παραμείνουν τα 25 και ότι πλέον η πολιτική της Κυβέρνησης θα στραφεί προς τη φιλοξενία των προσφύγων σε ενοικιαζόμενα σπίτια και ένα από τα κέντρα που θα κλείσουν θα είναι αυτό της Νέας Καβάλας στο Κιλκίς».
Τελικά για το Κιλκίς καταφέρατε και φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε ενοικιαζόμενα σπίτια να έχουμε και η Νέα Καβάλα να παραμείνει και μάλιστα να αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των φιλοξενούμενων. Μάλιστα τελευταία επικρατεί έκρυθμη κατάσταση εντός του κέντρου με συνεχή βίαια περιστατικά ανάμεσα στους φιλοξενούμενους και με την Αστυνομία να έχει φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων της στην περιοχή. Η λειτουργία του κέντρου στη Νέα Καβάλα είναι επικίνδυνη και για τον πρόσθετο λόγο ότι χρησιμοποιείται ως βάση των προσφύγων και των μεταναστών που επιχειρούν την έξοδο τους προς την Ευρώπη καθώς βρίσκεται μόλις 10 χλμ από τα σύνορα.
Η λειτουργία του Κέντρου σε συνδυασμό με τις κινήσεις παράνομων μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους αστυνομικούς.
Είναι επιτακτική ανάγκη για όλους τους παραπάνω λόγους το Κέντρο Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα να κλείσει άμεσα. Το υποσχεθήκατε ο ίδιος στο Κιλκίς στις 7 Απριλίου 2017 και ο πρώην Υπουργός κ. Μουζάλας στις 25 Μαΐου 2017. Επιτέλους ένας Υπουργός Κυβέρνησης ας κρατήσει το λόγο του έστω μια φορά.
Με βάση τα παραπάνω ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
Τι προτίθεστε να κάνετε με το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα Κιλκίς; Θα σταματήσετε τη λειτουργία του όπως πολλές φορές έχετε δεσμευτεί;»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video