ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η FIFA σκέφεται τιμωρίες για Σακίρι και Τσάκα για τον αλβανικό αετό

Πολλές συζητήσεις έχει ανοίξει ο πανηγυρισμός του Σακίρι με τον «αλβανικό αετό», στη χθεσινή νίκη (2-1) των Ελβετών επί της Σερβίας. Ηδη η FIFA, η οποία απαγορεύει τη χρησιμοποίησει του ποδοσφαίρου για πολιτική, εμφανίζεται έτοιμη να αναλάβει δράση, προχωρώντας ακόμα και σε τιμωρίες.


«Νομίζω ότι ήταν απλώς συγκίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γκολ, τίποτα άλλο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσουμε άλλο γι 'αυτό τώρα», είπε ο Σερντάν Σακίρι, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους.

Ο Γκρανίτ Τσάκα, έτερος της εθνικής Ελβετίας που γεννήθηκε από μια οικογένεια Κοσοβάρων και πανηγύρισε ανάλογα, τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος. Ήταν για το λαό μου που με στήριξαν πάντα, για τη χώρα μου, για τους γονείς μου» .

Το Κοσσυφοπέδιο, η πρώην σερβική επαρχία με πλειοψηφία Αλβανών, είναι ανεξάρτητη από το 2008, αλλά δεν αναγνωρίζεται από τη Σερβία.

Τις ώρες που κύλησαν μετά το παιχνίδι, δημιουργήθηκε μεγάλος προβληματισμός, αφού υπήρξε και συνέχεια.
Με μία φωτογραφία ο Λιχτστάινερ, ο αρχηγός της Ελβετίας που δεν έχει καμία προέλευση στο Κοσσυφοπέδιο, έκανε με την σειρά τη ίδια χειρονομία. «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ψυχολογικά για εκείνους. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο Είχαν πόλεμο, εγώ τους καταλαβαίνω, είναι μέρος της ζωής και πριν το παιχνίδι είχαν προκληθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video