ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θα πλήρωνες για να βρίσκεις παντού parking;

Το ελεύθερο πάρκινγκ σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Εσύ θα πλήρωνες προκειμένου να βρίσκεις πάντα θέση;
Το τσάμπα έχει πεθάνει από καιρό. Ότι είναι τσάμπα είναι ή μάπα, ή δεν είναι πραγματικά τσάμπα. Έτσι και το ελεύθερο πάρκινγκ. Τσάμπα μεν, ανύπαρκτο δε.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να πληρώνουμε κάτι για να βρίσκουμε θέση;

Κατεβαίνεις στο κέντρο της πόλης να κάνεις μιας ώρας δουλειά και ξέρεις ότι η στάθμευση μόνο είναι αδύνατη. Θα ψάχνεις καμιά ώρα ακόμη και τελικά αφού κάψεις και μισό ντεπόζιτο σταμάτα-ξεκίνα, και την δουλειά σου δεν θα κάνεις στην ώρα της, και θα χάσεις τη μέρα σου, και θα έχεις πληρώσει καύσιμα για να πας ταξίδι, μόνο και μόνο για μιας ώρας δουλειά. ¶σε τον εκνευρισμό που δεν μετριέται.

Δεν θα ήταν καλύτερα να έχεις θέση κάθε φορά που κατεβαίνεις για δουλειές; Που να την βρεις όμως όταν εκεί που θες να παρκάρεις εσύ για να πας να ψωνίσεις, έχει παρκάρει ο ιδιοκτήτης ή υπάλληλος του μαγαζιού στο οποίο θες να πας για να ψωνίσεις. Η απόλυτη ειρωνεία: Το μαγαζί δεν δουλεύει γιατί αυτός που δουλεύει εκεί κρατάει όλη μέρα θέση στην οποία θα πάρκαραν όσοι έφερναν δουλειά στο μαγαζί.

Η λύση δεν είναι μαγική. Είναι απλή, αλλά κοστίζει. Σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στις μικρές πόλεις, το δωρεάν πάρκινγκ δεν υπάρχει πιά. Οι θέσεις στους δρόμους έχουν κόστος και μικρή διάρκεια. Αν θες να κατέβεις στην πόλη για τη δουλειά σου, είτε θα βρεις εναλλακτικά μέσα (ΜΜΜ) είτε θα παρκάρεις σε πάρκινγκ και θα αφήσεις τους δρόμους ελεύθερους. Αν δεν έχει κόστος το παρκάρισμα στο δρόμο, κανείς δεν θα κάνει τη θυσία να ξεβολευτεί για να αφήσει τη θέση άδεια.

Αν όμως είναι άδεια, κοστίζει, και δεν επιτρέπεται η στάθμευση πάνω από μία-δύο ώρες, τότε θα αδειάζει και συχνά. Και έτσι όταν «πεταχτείς» για μιας ώρας δουλειά θα την κάνεις σε μια ώρα, εύκολα, και γρήγορα, χωρίς εκνευρισμό, χωρίς να κάψεις όλο το ντεόζιτο, χωρίς να γεμίσεις την πόλη άσκοπα με καυσαέρια, και με μόνο κόστος μερικά ευρώ.

Δεν αξίζει; Τι λέτε; Είστε έτοιμοι να πληρώσετε για πάρκινγκ προκειμένου να έχετε πάντα πρόσβαση σε εύκολο πάρκινγκ; Ή επιμένετε στο τσάμπα;


Μας κοινοποιήθηκε από το ειδικό στο αυτοκίνητο autotriti.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video