ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Mary's Flower Superhead w/Vagina Lips στο Eightball Club

Mary's Flower Superhead w/Vagina Lips στο Eightball Club

Οι Mary's flower Superhead σχεδόν έξι χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία επιστρέφουν παρουσιάζοντας το Wealth. Ένα δίσκο γεμάτο ενέργεια, που θα 

απολαμβάνουν να παίζουν ζωντανά και θα δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό που τους αποδόθηκε από την πρώτη κιόλας συναυλία τους το Σεπτέμβριο του 2003 ως power trio group και τους ακολούθησε έκτοτε. Μετά το “Everything Descends” που είναι ένα δείγμα των προηγούμενων πειραματισμών τους με τα synths και τον ψυχεδελικό ήχο, ακολουθούν άλλα εννέα tracks στα οποία οι M.F.S. παρουσιάζουν τον πλούτο της απλότητας και της ωμότητας του ήχου, εκφράζοντας παράλληλα το εύθραυστο και την εσωστρέφεια με λόγια. Παραμένοντας για ακόμα μια φορά ειλικρινείς στο κοινό τους, οι Mary?s flower Superhead μας παρουσιάζουν το “Wealth”.

Bio
Οι Mary's flower Superhead δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2003 στη Θεσσαλονίκη. Αποτελούνται από τον Ηλία Σμήλιο, τον Θάνο Καζαντζή και τον Νίκο Δημακίδη. Ξεκίνησαν να γράφουν και να εκφράζονται μέσω της μουσικής ως έφηβοι, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους μέσω των δυναμικών τους live εμφανίσεων από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο ήχος που τους χαρακτήριζε στα πρώτα τους βήματα ήταν επηρεασμένος από την αμερικάνικη indie, punk σκηνή και αυτό αποτυπώθηκε στην πρώτη τους ομώνυμη κυκλοφορία (Mary?s flower Superhead, Polytropon records) το 2006. Τέσσερα χρόνια μετά συνεχίζουν με τη κυκλοφορία του SWAY (Archangel records,2010), φανερά επηρεασμένοι από το disco - post punk revival της εποχής. Ξεχωρίζουν με τα ιδιαίτερα προσεγμένα videos, την δυναμική παρουσία τους στο Europavox festival (Clermont Ferrand, France) το 2010 αλλά και τις εκτεταμένες περιοδείες τους σε Βαλκάνια και Ελλάδα. Ακολούθησε το Digesting the Animal (Polytropon Records,2012) διατηρώντας τον post punk ήχο, με φανερή όμως την παρουσία των synths και samples. Η στενή φιλία των μελών της μπάντας αλλά και η ανάγκη τους να επανέλθουν και να εκφραστούν με ένα καινούριο δίσκο επαναφέρει τους Mary?s flower Superhead μετά από τέσσερα χρόνια με το Wealth (Inner Ear Records,2018). Ένας δίσκος δυναμικός, ωμός και ειλικρινής βασισμένος σε παλαιότερα εφηβικά ακούσματα των M.f.S. φιλτραρισμένος όμως από την ωριμότητα του σήμερα.

THE VAGINA LIPS
Το προτζεκτ Vagina Lips ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη σαν ντουέτο αρχικά.
Αποτελούνταν από τον Zimmy Lips (Tζίμη Πολιούδη) κιθάρα,φωνή και Lostinthe(Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης)ντραμς,φωνή.
Κυκλοφόρησαν μία κασέτα ομώνυμη (και συλεκτική πλέον)από την Random Tapes το ίδιο έτος.Τον Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε ψηφιακά από την MO.MI records to Youth In Chaos,ένα μίνι άλμπουμ με 5 τραγούδια.Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Youth In Chaos έγινε και η σόλο εμφάνιση του Zimmy Lips σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και κάπως έτσι (σε συνδυασμό με την εκκεντρικότητα του ονόματος)έγινε κάπως θα μπορούσαμε να πούμε πιο ευρέως γνωστό το μουσικό πρότζεκτ..Τον Μάιο του 2016 αποχωρεί ο Κωνσταντίνος και ο Ζimmy αποφασίζει όχι μόνο να μην διαλύσει το πρότζεκτ αλλά το αντίθετο.Τον Αύγουστο του 2016 ηχογραφεί (με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου(ο οποίος είναιο ο μόνιμος εως και σήμερα παραγωγός του πρότζεκτ)το άλμπουμ ΑΤΗΑΝΑSIA το οποίο ψηφίστηκε σε πολλά μουσικά sites μες στα καλύτερα άλμπουμς του 2016.Ακολούθησαν οι παρακάτω κυκλοφορίες (ψηφιακά πάντα) εως και σήμερα: Decadent Life(ep)2106, Elixir (full album)2017,Vernorexia(mini album2017,)No career(mini cover album)2017,Lust for trash(full album)2017The best days of our lives(2017).
O Zimmy σαν Vagina LIps έχει κάνει πολλά live με σημαντικότερα για αυτόν τη συμμετοχή του στο ΨΧ2016,Plissken του 2016,Westside festival 2, μαζι με Molly NIlson,Desperate Journalist, Underground Youth, Saristra2017 οποίο επήλθε και η συμφωνία με την Inner Ear για την κυκλοφορία του ATHANASIA σε 200 αντίτυπα βινυλίου.

Mary's flower Superhead ζωντανά στη Θεσσαλονίκη
Σάββατο 19 Μαϊου στο 8Ball Club Thessaloniki
Special guest: THE VAGINA LIPS
Προπώληση 5  ευρώ (stereodisc / lotus records store/ velona records / rover bar / nephilim store)

Ταμείο 7 ευρώ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video