ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το κλειδί αυτοκινήτου που κοστίζει περισσότερα από ένα σπίτι ή μια… Ferrari

Το Koenigsegg Agera R είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα υπερεπιδόσεων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Με τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 440 km/h, το σουηδικό hypercar αποτελεί ένα συλλεκτικό έργο τέχνης
(σ.σ. μόλις 18 κατασκευάστηκαν από το 2011 έως και το 2014) που ελάχιστοι είχαν την οικονομική ευρωστία να αποκτήσουν, μιας και η τιμή του ήταν στα 2,8 εκατομμύρια δολάρια.

Προφανώς και αυτοί που κατάφεραν να αποκτήσουν το «θηρίο» των 1140 hp δεν είναι άνθρωποι που συμβιβάζονται και ικανοποιούνται εύκολα.

Για τον λόγο αυτό η Koenigsegg τους δίνει τη δυνατότητα της εξατομίκευσης, να μπορούν να διαμορφώσουν δηλαδή όπως οι ίδιοι θέλουν όχι μόνο το όχημά τους αλλά και τα εξαρτήματα ή αξεσουάρ που το συνοδεύουν.Όπως για παράδειγμα το κλειδί του αυτοκινήτου. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για συμβατικό κλειδί όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει -εκ των πραγμάτων δεν θα ήταν τέτοιο από τη στιγμή που πρόκειται για ιδιαίτερο όχημα- αλλά για ένα ξεχωριστής σχεδίασης αντικείμενο. Αυτό λοιπόν το ιδιαίτερο σε σχήμα κλειδί μπορεί να διαμορφωθεί όπως ακριβώς το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός στον προϋπολογισμό, αφήνεις ελεύθερη τη φαντασία να καλπάσει και να σχεδιάσει ένα κομψοτέχνημα, αντάξιο του αυτοκινήτου.Η σουηδική εταιρεία συνεργάζεται με την Optimal Innovative Solution που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα κοσμήματα αυτοκινήτων. Ο εν λόγω οίκος έχει διακοσμήσει με πολύτιμους λίθους μεταξύ άλλων και το περίφημο «Spirit of Ecstasy» που κοσμεί τις Rolls-Royce.

Η Optimal Innovative Solutionς ανέλαβε λοιπόν να ικανοποιήσει έναν προφανώς πολύ απαιτητικό πελάτη που ζήτησε ένα κλειδί-κόσμημα, χωρίς να τον ενδιαφέρει το κόστος.Το συγκεκριμένο που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες είναι κατασκευασμένο από πλατίνα και όνυχα, ενώ είναι στολισμένο με διαμάντια 40 καρατίων.Κατασκευάστηκε κατά παραγγελία και κοστίζει 250 χιλιάδες δολάρια, όσο δηλαδή μια σύγχρονη κατοικία ή μια Ferrari. Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για το ακριβότερο κλειδί αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε ποτέ...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video