ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Νέο-Οθωμανικός Επεκτατισμός. Μπορούμε να μετατρέψουμε την απειλή σε ευκαιρία;»

Ο φορέας πολιτικού προβληματισμού Ρ.ΕΥ.Μ.Α. «Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση» αποτελεί μία πρωτοβουλία πολιτών από όλο το φάσμα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου, που δημιουργήθηκε για να προτείνει και να αναδείξει τρόπους αντιμετώπισης των πολυποίκιλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την προκλητική στάση της γειτονικής χώρας διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα «ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" – αίθουσα «Αριστοτέλης», Μοναστηρίου 8.

Εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς, Πρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, πρ. Υφυπουργός και Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.

Ποια είναι η θέση της Ελλάδας στο νέο γεωπολιτικό περιβάλλον; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις; Είναι η Ελλάδα μια χώρα σε παγίδα; Πώς θα κάνουμε την πατρίδα μας ασφαλή και ακέραια;

Απαντήσεις δίνουν : ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και πρ. Υπουργός κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος της Έδρας Στρατηγικών Μελετών Γ.Ε.Ε.Θ.Α. «Θουκυδίδης» κ. Ηλίας Κουσκουβέλης, ο πολιτικός επιστήμων κ. Λευτέρης Κουσούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΜΠΟΚΕΜ και πρ. Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Αγγελάκας.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Νικολαΐδης.


Πρόγραμμα

18.00-18.30: Προσέλευση
18.30-18.45: Χαιρετισμός
                        Αθανάσιος Σκορδάς, Πρόεδρος  Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, πρ. Υφυπουργός , Πρόεδρος Δ.Σ.   ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.
18.45-19.00: «Η θέση της Ελλάδας στο νέο γεωπολιτικό περιβάλλον»
                         Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου, πρ. Υπουργός
19.00-19.15: «Οι τουρκικές προκλήσεις και η αντιμετώπισή τους»
                        Ηλίας Κουσκουβέλης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 
                        Κάτοχος Έδρας Στρατηγικών Μελετών Γ.Ε.Ε.Θ.Α. «Θουκυδίδης»
19.15-19.30: «Ελλάδα, μια χώρα σε παγίδα» 
                         Λευτέρης Κουσούλης, Πολιτικός Επιστήμων 
19.30-19.45: «Για μια πατρίδα ασφαλή και ακέραια» 
                         Μανώλης Αγγελάκας, Γεν. Γραμματέας Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, Δ/νων Σύμβουλος ΛΑΜΠΟΚΕΜ Α.Ε., πρ. Ευρωβουλευτής
19.45-20.30: Συζήτηση με το κοινό –ερωτήσεις
20.30: Λήξη 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video