ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο σακχαρώδης διαβήτης στο επίκεντρο διεθνούς συνάντησης στη Θεσσαλονίκη

Ο σακχαρώδης διαβήτης στο επίκεντρο διεθνούς συνάντησης στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο την εκπαίδευση νέων επιστημόνων και την καθιέρωση ενός πλαισίου ερευνητικής συνεργασίας για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, διάγνωση και θεραπείας μιας από τις μάστιγες της σύγχρονης κοινωνίας, αυτής του σακχαρώδη διαβήτη, την Παρασκευή 18 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο «Εlectra Palace», θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Διαπανεπιστημιακή Συνάντηση.

Η Συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Tübingen και τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Στη συνάντηση, με θέμα: «Diabetes Mellitus. From basic research to the day-to-day clinical practice», θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο του Tübingen (Tυβίγκης) της Γερμανίας.

«Πρόκειται για την πρώτη στα επιστημονικά χρονικά της πατρίδας μας εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν τόσοι πολλοί, 14 τον αριθμό, διακεκριμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίου από μια χώρα της αλλοδαπής» αναφέρει ο Επίκ. Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Τριαντάφυλλος Διδάγγελος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Tübingen είναι από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα παγκοσμίως κέντρα για τις πρωτοποριακές έρευνες και δημοσιεύσεις του, ειδικότερα στους τομείς της πρόληψης του διαβήτη και της παχυσαρκίας, της μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος και της δράσης της ορμόνης ινσουλίνης στον εγκέφαλο.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη συναισθανόμενη το υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον της συνάντησης αποφάσισε την παροχή της δυνατότητας δωρεάν παρακολούθησης της εκδήλωσης για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες υγείας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Διεθνούς Συνάντησης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video