ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, νέος Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς


Δελτίο τύπου Κινήματος Αλλαγής
Το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε στις 15-05-2018 στο Νομό μας μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής για το νομό Κιλκίς εξέλεγη ο Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Θεμιστοκλής Ανθρακίδης του Αιμιλίου.

Η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής έχει ως εξής:
Γραμματέας: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

Αν. Γραμματέας: Σάκης Μιχαηλίδης


Υπεύθυνοι Τομέων
Επικοινωνίας και Ηλ. Κόμματος: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

Οικονομικών: Σάκης Μιχαηλίδης

Οργανωτικού: Λάζαρος Παζαρτζικλής

Αυτοδιοίκησης: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, Λάζαρος Παζαρτζικλής

Εργαζομένων: Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, Δημήτριος Ταταρίδης

Αγροτικού: Τάσος Ασβεστόπουλος

ΕΒΕ και μικρομεσαίων επιχειρήσεων: Λάζαρος Παζαρτζικλής

Υγείας: Βασίλειος Τριανταφυλλίδης

Παιδείας: Γρηγόριος Κυριακού

Πολιτισμού και Αθλητισμού: Ανδρέας Αβραμίδης

Απόδημου Ελληνισμού: Τάσος Ασβεστόπουλος

Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και η εκλογή Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Βιογραφικό 
Θεμιστοκλή Ανθρακίδη του Αιμιλίου

Ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης του Αιμιλίου είναι ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) νομού Κιλκίς. Γεννήθηκε το 1986, κατάγεται από το Χέρσο, ζει και εργάζεται στο Κιλκίς και είναι Δικηγόρος με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς από το 2014 και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια όπου και δραστηριοποιήθηκε στη φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ Νομικής αλλά και μετέπειτα υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κιλκίς.

Από το έτος 2012 μέχρι και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και υπεύθυνος σε διάφορους τομείς δράσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video