ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδα για τα εξωτικά ζώα στο ΑΠΘ

Ημερίδα για τα εξωτικά ζώα στο ΑΠΘ

Ημερίδα εξωτικών και ζώων ζωολογικού κήπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 9.00, στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, εντός της πανεπιστημιούπολης.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ σε συνεργασία με το «CL Davis Foundation». Η Παθολογία και η Παθολογική Ανατομική εξωτικών και ζώων ζωολογικού κήπου είναι τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της Ημερίδας.

Ομιλητής της Ημερίδας θα είναι ο Dr. Michael Garner διπλωματούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Παθολογικής Ανατομικής και Αν. Καθηγητής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Παθολογικής Ανατομικής της Κτηνιατρικής Σχολής του «Washington State University».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε κτηνιάτρους που ασχολούνται σε κλινικό επίπεδο με την παθολογία των εξωτικών ζώων συντροφιάς και των άγριων ζώων, σε κτηνιάτρους που εξειδικεύονται στον τομέα της παθολογικής ανατομικής και σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Κτηνιατρικής.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://ift.tt/2wQFhIH

Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι το εξής:

8.30-9.00                     Εγγραφή

9.00-11.00                   Νοσήματα μικρών ζώων ζωολογικού κήπου

11.00-11.15                 Διάλειμμα (καφές)

11.15-13.15                 Νεότερα δεδομένα για τις νεοπλασίες των αιλουροειδών

13.15-14.00                 Διάλειμμα (ελαφρύ γεύμα)

14.00-16.00                 Νοσήματα πτηνών ζωολογικού κήπου και συντροφιάς

16.00-16.15                 Διάλειμμα (καφές)

16.15-18.15                 Νοσήματα ερπετών ζωολογικού κήπου και συντροφιάς


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video