ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας

10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας

Είτε είστε προληπτικοί, είτε όχι ένα είναι το σίγουρο: όλοι θέλουν λίγη… καλή τύχη στη ζωή τους. Και φυσικά στα σπίτια τους.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να κρεμάσετε «μάτια» σε όλα τα δωμάτια, ούτε να έχετε απαραιτήτως έναν τεράστιο βούδα στο σαλόνι σας. Οι παρακάτω ιδέες υπόσχονται να σας φέρουν την τύχη που αναζητάτε. Ακόμα όμως κι αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα θέλατε σας εγγυόμαστε το εξής: οι ιδέες αυτές αποτελούν εξαιρετικές διακοσμητικές προτάσεις και δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν τις δοκιμάσετε!

Κόκκινη πόρτα. Αν η εξώπορτά σας βλέπει στον νότο, τότε εκμεταλλευτείτε την πρόταση του feng shui και βάψτε την κόκκινη ή πορτοκαλί - η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Ελέφαντες. Τα μεγάλα και πολύ αγαπημένα αυτά ζώα θεωρούνται σοφά και πιστά γι αυτό και αποτελούν σύμβολο της τύχης. Βάλτε, λοιπόν, ένα μικρό μπιμπελό σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Φρέσκα λουλούδια. Όσοι πιστεύουν στο feng shui γνωρίζουν πως τα λουλούδια είναι σύμβολα καλής τύχης. Σε κάθε περίπτωση θα φέρουν χαρά στο σπίτι σας – αρκεί να μην έχουν αγκάθια.

Αρωματικά στικ και κώνοι. Σίγουρα το άρωμα θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, αρκετοί είναι ωστόσο αυτοί που πιστεύουν ότι ο καπνός διώχνει και την αρνητική ενέργεια. Ανάψτε τα, λοιπόν, για να φέρετε αρμονία και τύχη.

Πασχαλίτσες. Όλοι μας ενθουσιαζόμαστε όταν τις βλέπουμε και υπάρχει λόγος! Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρόκειται για το απόλυτο σύμβολο της καλής τύχης. Φτιάξτε έναν κήπο που θα τις προσελκύει!

Πέταλα. Σε πολλές κουλτούρες ένα πέταλο στην πόρτα φέρνει καλή τύχη. Κάποιο πιστεύουν ότι το κενό πρέπει να είναι προς τα πάνω, ενώ άλλοι το αντίθετο. Δεν ξέρουμε τι από τα δύο ισχύει, ωστόσο ξέρουμε πως αποτελεί μια πολύ χαριτωμένη διακοσμητική παρέμβαση.

Χαμομήλι. Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη του χαμομηλιού και πόσο χαλαρώνει και καταπραΰνει τον οργανισμό. Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως σε αρκετούς πολιτισμούς θεωρείται σύμβολο της καλής τύχης.

Καθαρή είσοδος. Το λέει το feng shui και συμφωνούμε απόλυτα: μια καθαρή και τακτοποιημένη είσοδος δίνει τον τόνο για το ξεκίνημα της μέρας και φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Θέση του καθρέπτη. Οι καθρέπτες (σύμφωνα με το feng shui πάντα) χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν θετική ενέργεια. Βάλτε τον, λοιπόν, σε ένα σημείο που να αντικατοπτρίζει κάτι όμορφο, όπως πχ τον κήπο σας.

Τεχνητή λιμνούλα με χρυσόψαρα. Αν έχετε κήπο τότε έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το μεγαλύτερο σύμβολο του πλούτου, της ευτυχίας και της καλής τύχης. Φτιάξτε μια τεχνητή λιμνούλα με χρυσόψαρα και δείτε την τύχη σας να… απογειώνεται!

 

 

(spirossoulis.com)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video