ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών το « 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος >> θα πραγματοποιηθεί τo Σαββατοκύριακο 5-6-Μαΐου στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας

Μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών το « 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος >> θα πραγματοποιηθεί τo Σαββατοκύριακο 5-6-Μαΐου  στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας  με διοργανωτή την Ποδοσφαιρική ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλές ακαδημίες από την Κεντρική Μακεδονία .
Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας διοργανώνει το « 1ο
τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος   με σκοπό  την συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.
Στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος  αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή  15 σύλλογοι όπως ο Αριστοτέλης  Ν ,η Α.Ε. Εύοσμου ο Ιωνικός Ιωνίας,ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας,η Α.Ε.Π Βέροιας ο Ολυμπιακός Ναουσάς ,η Ακαδημία Πλαταμώνα, ο Αγιάξ Ημαθίας,ο Αστέρας Αλεξάνδρειας,η Τηλέμαχοι ,ο Αχιλλεύς Νεοκεσάρειας,ο Ολυμπιακός Γαλατάδων,η Ακαδημία Ευστάθιου Χωραφά,η ΑΕΚ Βέροιας,ο Γ.Α.Σ Κοπανόυ.
Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Βέροιας  και θα συμμετέχουν οι κατηγορίες babini, προτζούνιορ, Τζούνιορ, προπαιδίκο .
Ελάτε  όλοι για να χαρείτε και να απολαύσετε την προσπάθεια και το θέαμα που μας προσφέρουν τα παιδιά μας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video