ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βούλιαξαν το Θερινό δημοτικό Θέατρο Νάουσας οι Αδελφοί Τσαχουρίδη σε μια εκρηκτική συμμαχία με την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας! ΗΠ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΜΠΟΥΧΙΔΟΥ Απάντηση| Σήμερα, 1:17 μμ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.GR (veriotis2011@yahoo.gr); ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΣΥΝ(+)είδηση (syn@synidisi.gr); +106 ακόμη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ .docx 17 KB 17 συνημμένα (6 MB) Λήψη όλων Αποθήκευση όλων στο OneDrive - Προσωπικό Βούλιαξαν το Θερινό δημοτικό Θέατρο Νάουσας οι Αδελφοί Τσαχουρίδη σε μια εκρηκτική συμμαχία με την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας!

Η μεγαλύτερη σε αριθμό συναυλία για το Θερινό δημοτικό Θέατρο Νάουσας είναι γεγονός, μιας και που την  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 γέμισε ασφυκτικά ξεπερνώντας τους 1.300 θεατές προκαλώντας το αδιαχώρητο! Πολύς ήταν ο κόσμος που εξασφάλισε έγκαιρα το πολυπόθητο εισιτήριο επιβεβαιώνοντας
την…sold out βραδιά! Οι δύο κορυφαίοι μουσικοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη με την οχταμελή ορχήστρα τους οδήγησαν το κοινό σε μουσικούς δρόμους όλου του κόσμου από την Ανατολή μέχρι την Δύση, αποδεικνύοντας περίτρανα μέσα από το εύρος της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας…πως η μουσική δεν έχει σύνορα! Η παράδοση έσμιξε με τον πολιτισμό στη Νάουσα, όταν ο Κώστας Τσαχουρίδης με το εκπληκτικό εύρος της φωνής, και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ως κορυφαίος σολίστας της ποντιακής λυράρης, ενώθηκαν, μαζί με την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας και τους παλιούς χορευτές των Ποντίων της Νάουσας, και χόρεψαν στους αρχέγονους ρυθμούς του Πυρρίχιου. Η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα αφού κοινό και καλλιτέχνες έγιναν έναν επί σκηνής στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα πως η μουσική είναι μια! Την πολύ όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Ημαθίας κα. Καρασαρλίδου, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι πανεπιστημιακοί κ. Φωτιάδης και   κ.Βαλσαμίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου Νάουσας κ. Παρθενόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.Βαλσαμίδης, κα Τάκη-Τζέπου, κ. Δάγγας ο διοικητής της Β΄ΜΚΔ κ. Κούτελης, ο διοικητής της ΠΥΝ κ. Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας-Υποδιοικητής κ. Γούναρης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μαυρογιώργος,η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κα. Λαζαρίδου, , δημοτικοί σύμβουλοι κα.Τσαγκαλίδου, κ.Τζουβάρας, κ.Γαιτανίδης , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ζάχος, οι πρόεδροι Τ.Κοινοτήτων κα. Καλπαξίδου, κ.Σπαθόπουλος, κ.Πρόιος και πάρα πολύς κόσμος...!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για άλλη μια φορά τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τους πρωτοχορευτές της E.Λ.Ν, τους Μέγαλους Χορηγούς της βραδιάς: Vergina TravelAutosemer, ΕxelixisAsop Επισκοπής, Almito, Τsiflidis Security, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα ΜΜΕ, τους εθελοντές του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας & Βέροιας,  όλους  τους εθελοντές και το υπέροχο κοινό!







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video