ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρθρογραφια.Αγροτικο - Τα μπλοκα εφυγαν ,ο λογαριασμος ερχεται..

Τα μπλοκα εφυγαν ,ο λογαριασμος ερχεται..
Με το που έφυγαν οι αγροτες απο τους δρόμους άρχισε δειλά δειλά και παλι η επίθεση στο αγροτικό εισόδημα απο διάφορες πηγες.Ο ΕΛΓΑ θυμήθηκε να στείλει χιλιάδες τελεσίγραφα σε αγρότες για τις εισφορές του 2015 με τους αγρότες με την Πλατή στον τοιχο χωρις ρευστότητα καθωςδεν εχουν παρει την εξόφληση της Ενιαιας και το πρασίνισμα.Ζητάει λοιπον ο ΕΛΓΑ τα λεφτά αλλιώς δεν αποζημιώνει κανέναν παραγωγό που περιμένει πόλους μηνες για τα πορίσματα και τωρα βρίσκετε σε αδιέξοδο.Εδω να πουμε για αλλη μια φορα το παραμύθι για αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ που το ακούμε χρονια τωρα και απο την τωρινή κυβέρνηση αλλα μονο λογια καθω ς επισης και το αιτημα για συμψηφισμό εισφορών
αποζημιώσεων που δεν δέχεται ο ΕΛΓΑ.
Η επιστροφή του ΕΦΚ θεωρείτε και αυτη ως ουτοπία πλεον καθως θα κατασχεθεί για οποιαδήποτε οφειλή προς το Δημοσιο,ενω οπως διαβάσαμε το ιδιο θα γινει και με το υπόλοιπο τηςΕνιαιας Ενίσχυσης καθως θα μπορει να κατασχεθεί απο το Δημοσιο και αυτη οπω ς και ο ΦΠΑ..Συνδυάζοντας ολα αυτα με το αυξημενο κοστος παραγωγής στα εφοδια και φάρμακα απο 13 σε 23 τα εκατο τοτε η παρτιδα για τον αγρότη ειναι χαμένη απο χερι καθως δεν εχει πηγη χρηματοδοτησης και το μονο που κανει ειναι να χρεωνεται συνεχως και με αβεβαιη ακομα και την διαθεση των προιοντων και τις τιμες που θα πιασει αν πιασει.Οιδεσμευσεις της Κυβερνησης που ανεστειλαν τα Αγροτικα μπλοκα ειναι αιωλες οι περισσοτερες ακομα και το αφορολογητο των 9500 ευρω τελει υπο αμφισβιτηση απο την Τροικα ενω αλαλουμ υπαρχει και στο ασφαλιστικο,και μεσα σε ολα αυτα ερχετε και η επιστροφη του πακετου Χατζηγακη που θα επιβαρυνει περεταιρω την αθλια οικονομικη κατασταση των αγροτων.
Οι επομενοι μηνες θα ειναι πολυ κρισιμοι για την επιβιωση του συνολου του αγροτικου κοσμου και του αγωνα τους και θα δειξει αν θα αντεξουν η θα πεσουν στον γκρεμο ολοι μαζι σαν τις Σουλιωτισσες τραγουδωντας <Εχετε γεια βρυσουλες> ...

Μανωλης.Γρυπαρης
Διαχειρηστης AMMOSIMATHIA  BLOG IMATHIA FREE BLOGGERS




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video